Gezondheidscentrum – Apotheekhoudende huisartsenpraktijk Lofvers – Steenderen
Welkom in onze praktijk

Gezondheidscentrum

In De Bongerd, het woon-zorgcentrum aan de overkant van de straat van onze hoofdlocatie, hebben wij sinds 2020 een gezondheidscentrum, met 3 spreekkamers en een chirurgische behandelruimte.  Hier worden de meeste chirurgische verrichtingen uitgevoerd (zoals bijvoorbeeld de ooglidcorrecties), en doen we op dinsdag- en donderdagochtend ook huisartsen-spreekuur.
Ook de praktijkondersteuner somatiek (Ellen) doet hier op maandag, woensdag en vrijdag haar spreekuur.

Verder kunt u hier terecht voor:

bloed prikken (Gelre lab op woensdagochtend, op afspraak zie Gelre Lab afspraak)

podotherapeut Hermanns (op woensdagen; zie Podotherapie Hermanns)

echo-onderzoek door het SHO (op donderdagochtend, op afspraak, zie SHO)

een afspraak bij huidtherapeut Martha te Meerman (zie Skincare)

een afspraak bij de verloskundige praktijk Zorg voor Groei – Ineke Bosman (vrijdagochtend)  (zie https://www.zorgvoorgroei.nl)

Er is nog ruimte vrij voor huur voor (eerstelijns) zorgverleners:

Ideaal voor zorgaanbieders die niet alle dagen in de week een praktijkruimte nodig hebben. Huren kan voor 1 of meerdere dagdelen in de week, met de mogelijkheid tot uitbreiding van het aantal dagen op een later moment indien wenselijk. Door het aanbieden van zorg in 1 gebouw is er een goede onderlinge samenwerking. De praktijkruimte is ingericht en zeer geschikt voor verschillende disciplines zoals bijvoorbeeld, psychologen en andere zorgaanbieders. De praktijk beschikt over een wachtruimte en toiletten; er is voldoende parkeergelegenheid.

Huurprijs: op aanvraag