Apotheek – Apotheekhoudende huisartsenpraktijk Lofvers – Steenderen
Welkom in onze praktijk

Apotheek

Wij zijn een apotheekhoudende huisartsenpraktijk. Dit betekent dat de apotheek intern is, Hierdoor zijn dat controles snel en direct en in het algemeen medicijnen snel meegegeven kunnen worden. Wij streven steeds naar een optimale dienstverlening, maar aangezien er ook steeds meer regels en voorschriften zijn kan het zijn dat u hierdoor wat langer moet wachten

Aanlevering voor onze apotheek is niet dagelijks maar slechts 2 keer per week. Graag ontvangen wij op tijd (drie dagen of langer tevoren) de bestellingen van herhaalmedicatie. Medicatie die u chronisch krijgt zullen we zoveel mogelijk in ons herhaalsysteem (Proactief Herhalen) invoeren zodat hier goed mee kunnen anticiperen.

Verder moeten we ons – lastig genoeg – houden aan het preferentiebeleid van de verzekeraars. Dit betekent dat we alleen de medicatie(merken) meegeven die door de verzekeraars worden vergoed. U kunt deze wel bij ons bestellen maar u zult deze dan zelf moeten betalen en declareren bij uw verzekeraar.

Keurmerk

Wij zijn al jaren ISO gecertificeerd voor zowel de huisartsenpraktijk als de apotheek, daarmee garanderen wij dat wij hoogwaardige huisartsen- en farmaceutische zorg leveren, die alle zorgverzekeraars erkennen.